Startsida Om företaget Saxar Böcker Hållare Trädgårdsredskap Köksredskap Övriga produkter BRIGHT STAR

Hållare

 

KORTHÅLLARE
Nr: PAP-CH

 

Beskrivning
Enkla och lätta att använda är dessa plastskivor som inte bara håller korten utan även presenterar dem tydligt. Idealisk för den som har svårt att gripa eller har små händer. Håller 14 kort.

Rekommenderas för:


BORDSKLÄMMA
Nr: PAP-DC

 

Beskrivning
Utvecklad av Bath Institute of Medical Engineering (BIME) för att underlätta för personer med endast en fungerande hand att hålla fast papper eller arbetsbok på bordet för läsning, skrivning eller ritning.

Bruksanvisning

1. Tryck ner fjädern och placera klämman på plats över bord och papper (25 mm). 2. Pressa ner klämman. Ju större tryck desto fastare grepp. 3. Tryck ner fjädern och ta bort klämman. Det krävs samma kraft som vid fastsättningen.

Rekommenderas för:


PAPPERSHÅLLARE
Nr: PAP-DH

 Beskrivning
Utvecklad av Bath Institute of Medical Engineering (BIME) för att användas tillsammans med Bordsklämman för att hålla papper/kort på plats för klippning.

Bruksanvisning

Stor vinkel: Lämpligt för dem som klipper med upplyft arm, men också för läsning. Medium vinkel: Pappershållarens mångsidighet tillåter att pappret fästs i idealisk vinkel anpassad för verksamheten eller för användaren. Liten vinkel: I synnerhet för dem med svaga muskler ger möjligheten att låta armen stödja på bordet under klippningen en större fördel eftersom det ökar stadigheten.

Rekommenderas för: